Соціальна робота в Берездівській ОТГ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Протягом 11-13 червня 2018 року фахівцями з соціальної роботи Берездівської сільської ради спільно із дільничим офіцером поліції здійснено виїзди у села Селичів, Зубівщина, Модестівка, Сьомаки, Красностав, Гориця, Манятин, Яблунівка. В ході роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, надано консультації щодо підвищення виховного потенціалу батьків, попередження конфліктів у сім’ях, раціонального використання сімейного бюджету, працевлаштування.

Робота_з_сiм'ями,_що_потрапили_в_складнi_життeвi_обставини  У 4 сім’ях Берездівської ОТГ перевірено використання коштів допомоги при народженні дитини. Фактів нецільового використання коштів не виявлено.

  У одній сім’ї мало місце насильство чоловіка відносно дружини (с.Мухарів). З’ясовано причини та обставини через які воно виникло, надано консультації щодо попередження виникнення повторних випадків насильства.

  Фахівці з соціальної роботи відвідали сім’ї в яких виховуються діти з особливими потребами. Для їх за кошти сільської ради закуплено речі особистої гігієни (підгузки, одноразові пелюшки та вологі серветки).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAРобота_з_неблагополучними_сiм'ями