Як не потрапити у пастку работоргівців

зображення_viber_2024-10-17_11-25-49-934  18 жовтня в Україні відзначається Європейський День боротьби з торгівлею людьми, що був започаткований Європейським Парламентом у 2007 році, та покликаний вкотре нагадати про актуальність проблеми торгівлі людьми у світі та Україні. З цієї нагоди 17.10.2024 р. провідним фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлією Потюк проведено бесіду «Як не потрапити у пастку работоргівців» в Ізяславському відділі Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Участь у заході взяли внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку центру зайнятості з приводу безробіття. 

  Присутні отримали доступну інформацію про те, що таке торгівля людьми, в яких видах вона може проявлятися та основні ознаки того, що людина потрапила у ситуацію, пов’язану з торгівлею людьми. Зроблено підсумок про те, що завжди потрібно сприймати інформацію критично та перевіряти її в офіційних джерелах.зображення_viber_2024-10-17_11-25-32-196

  Також присутнім були роздані листівки з інформацією про те, куди можна звертатися у разі вчинення випадків торгівлі людьми чи будь-якого іншого виду експлуатації над людиною.

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*