Подяка за допомогу

Повідомляє Деражнянський ЦНСП

Відділення соціальної роботи Деражнянського міського центру надання соціальних послуг від імені 5 жінок, котрі стали мамами від початку повномасштабного вторгнення ворогів,  висловлює вдячність Сергію Брамському за допомогу у вигляді дитячих візочків.

Щира подяка за те, що не стоїте осторонь, а допомагаєте потребуючим. Нехай Ваша щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам здоров’я і всіляких благ. 

IMG_2322 IMG_2339 IMG_20230905_130218_832

Щодо тренінгу із супервізії та коучингу ведення випадків у сфері захисту дітей

1694420620470Днями представники Хмельницького обласного центру соціальних служб Ірина Конопко та Лариса Гесь взяли участь в дводенному тренінгу  із супервізії та коучингу ведення випадків у сфері захисту дітей.

Тренінг проводився в рамках проекту «ProAction – Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні», що реалізується п’ятьма партнерськими організаціями – Фонд Terre des homes в Україні, Благодійний фонд «Захід Шанс», Благодійний Фонд «Посмішка ЮА», Громадська організація  «Світ у Барвах» та Горомадська організація «Центр реабілітації та відновлення», за фінансування Фонду Swiss Solidarity та Центру кризи та підтримки  Міністерства  Європи  та закордонних справ Франції. Захід проходив в Івано-Франківську.

Підсумки акції «Готуємо дітей до школи»

Інформує Деражнянський ЦНСП

IMG_2296 IMG_2304 IMG_2315

Підводячи підсумки щорічної благодійної акції «Готуємо дітей до школи», відділення соціальної роботи Деражнянського районного центру надання канцтоварисоціальних послуг висловлює щиру вдячність усім, хто допоміг дітям із сімей, в яких радість святашуфляк до школи затьмарюють життєві негаразди та нестатки, з обновками зустріти  першовересень.

За сприяння небайдужих земляків, подарунки до Свята Знань отримали 57 дітей, які виховуються у 19 сім’ях. Теплий одяг, взуття, спортивні костюми, яскраві зошити, щоденники, альбоми, папки, модні учнівські дрібнички – все те, про що тільки мріялося, тепер буде тішити дітлахів. 

Хай не вичерпується Ваше милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги! Здоров’я і достатку Вашим родинам, успіхів і процвітання у вашій праці.