Вісім територіальних громад області отримали технічну підтримку від Міжнародної Гуманітарної Організації Save the Children для підсилення надання соціальних послуг сім’ям з дітьми

Популярні

зображення_viber_2024-10-24_09-12-56-110  Після проведення «круглого столу» «Виклики під час надання соціальних послуг найуразливішим категоріям дітей та їх сім’ям. Співпраця громадського сектору та національної системи захисту дітей», який відбувся 23 жовтня 2024 року вісім територіальних громад області отримали технічну підтримку від Міжнародної Гуманітарної організації Save the Children. Зокрема, 6 портативних електростанцій, 10 електровелосипедів та один мультипристрій для друку. Підтримка здійснена в рамка проєкту «Захист дітей/Child Protection (Кейс менеджмент (соціальний супровід) за підтримки донора HF – CM, Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка – MHPSS, Посилення існуючої системи захисту дітей (механізм перенаправлення), Інформаційно-просвітницька діяльність/Інформаційні кампанії та розповсюдження інформації про захист дітей») на Заході України».

  Технічна підтримка здійснена для підсилення надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

зображення_viber_2024-10-24_09-12-56-486  Участь у заході взяли представники Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОВА, служби у справах дітей Хмельницької ОВА, Хмельницького обласного центру соціальних служб, Хмельницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей,  партнерської організації БФ «Посмішка ЮА» та представники SCI. 

Хмельницький обласний центр соціальних служб висловлює щиру подяку Міжнародній Гуманітарній Організації Save the Children за увагу до нагальних потреб надавачів соціальних послуг області.

зображення_viber_2024-10-24_09-12-57-359