Виїзне заняття: «Сімейна система в умовах надання послуги патронату над дитиною»

123tcu4k6ve7anpgrshshchzshch18 березня в помешканні кандидата у патронатні вихователі та його помічника Сторожук Алли Миколаївни та Сторожука Анатолія Васильовича (с. Голосків Кам’янець-Подільського району) відбулось виїзне заняття «Сімейна система в умовах надання послуги патронату над дитиною» за Програмою підготовки патронатних вихователів.

  Мета заняття: визначити готовність кандидатів у патронатні вихователі та членів їхньої сім’ї, які проживають на спільній території, до організації та надання послуги з патронату над дитиною.IMG-0587b59db5fdae5bbefa53323db45f45-V

  В ході заняття  визначено відповідність житлово-побутових умов проживання сім’ї кандидата для забезпечення потреб дітей, які можуть бути влаштовані в їхню сім’ю. Розроблено алгоритм взаємодії всіх членів сім’ї на різних етапах надання послуги з патронату, визначено коло підтримки кандидата у патронатні вихователі, його сильні сторони та ризики, які можуть виникати.

  IMG-771d6af4db2ef46604c0f9a640c78217-VПо завершенню заняття кандидат у патронатні вихователі та його помічник відзначили високий рівень щодо готовності до надання послуги патронату над дітьми.

  Найближчим часом кандидати у патронатні вихователі пройдуть заняття: «Міждисциплінарна команда: Партнерство та прийняття рішень у найкращих інтересах  дитини».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*