В Кам’янці-Подільському продовжується робота групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів

банер_ПСНапередодні Дня сім’ї у Кам’янець-Подільському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулася чергова група взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків-вихователів. Тематика зустрічі – «Сімейні традиції».

Батьки, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із задоволенням розповідали про звичаї та традиції, які притаманні їх родинам. Особливо цікаво було почути про те, як саме формувались традиції сімей та як батьки передають їх прийомним дітям. Зустріч пройшла у дружній сімейній атмосфері.

До відома: Прийомна сім’я – сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно  за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Станом на 01.05.2021 під соціальним супроводженням Центру перебуває 6 прийомних сімей та дитячий будинок сімейного типу.

За детальною інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*