Контроль за цільовим використанням коштів!

0-02-0a-05fa0d27ee485ff710c1bea22d39adfa21d838e629ed89cf5fc3f807f332b8f3_full  Найважливішою подією у кожній сім’ї є народження дитини. Маленьке диво приносить у вашу буденність велику відповідальність, бо саме батьки є найважливішими для малечі, вони дбають про свою крихітку, створюють усі необхідні умови для розвитку дитини, забезпечують її усім необхідним.

  Перевіряють цільове використання допомоги при народженні дитини ЦСССДМ. Фахівцями із соціальної роботи складається акт перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини, де вказуються умови, які створені для виховання та розвитку дитини, перевіряється наявність у дитини харчування та одягу відповідно до віку та сезону, наявність засобів гігієни, ліжечка тощо.

  Проте існують випадки, коли батьки ведуть асоціальний спосіб життя, мають шкідливі звички, та не забезпечують дитину всім необхідним. Тому, така сім’я ставиться на облік, як така, що опинилася в складних життєвих обставинах, з нею проводиться відповідна соціальна робота фахівцями Центру.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*