Про засідання комісії з питань захисту прав дитини у м. Кам’янці-Подільському

завантаження  Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто 15 питань в інтересах дітей.

  Трьох дітей влаштовано в групу притулку ДНЗ № 17, оскільки сім’ї, у яких вони виховуються, потребують соціальної підтримки, їх залишено під соціальним супроводом Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. За результатами здійснення соціального супроводу чотирьох сімей, трьох дітей взято на облік як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах, абатьків буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, одну дитину знято з обліку служби у справах дітей, оскільки, досягнуто позитивного  результату.

  Комісія заслухала двох батьків про виконання ними батьківських обов’язків, їх попереджено про відповідальність за виховання та навчання дітей і передано під соціальний супровід.

  На розгляд виконавчого комітету буде винесено пропозиції щодо встановлення порядку участі двом батькам у вихованні та спілкуванні з малолітніми дітьми, затвердження висновків органу опіки та піклування про розв’язання спору щодо участі одного із батьків у вихованні дітей, доцільності позбавлення батьківських прав батька відносно неповнолітньої дитини.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*