«Успішна молодь – успішна громада»

27,.09  Працівники відділення соціальної роботи Деражнянського міського центру надання соціальних послуг взяли участь у інформаційно-просвітницькому заході «Успішна молодь – успішна громада», метою якого було інформування про послуги служби зайнятості, можливості отримання актуальних професій, в тому числі за сприянням служби зайнятості та надання допомогою у професійному самовизначення і побудові кар’єри. Захід проводився з ініціативи Деражнянської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості 24 вересня 2021 року в Деражнянській міській бібліотеці для дорослих.

27  Представниками Деражнянського міського центру надання соціальних послуг, Деражнянського бюро правової допомоги, Деражнянського центру професійної освіти, Деражнянської міської бібліотеки для дорослих, фахівці районної філії центру зайнятості надали цікаву та змістовну інформацію, яка була представлена в різних локаціях.

  В локації «Твій професійний вибір» за допомогою профорієнтаційного тестування бажаючі могли визначити професійні нахили. Учасники ознайомилися з особливостями користування онлайн сервісами служби зайнятості, сайтами з пошуку роботи, платформами для навчання та саморозвитку та надали інформацію про місцеві навчальні заклади.

  В локації «Твоє право», представники «Деражнянського бюро правової допомоги» надали юридичні консультації щодо працевлаштування неповнолітніх громадян, їх права та обов’язки.

  Про взаємозв’язок зайнятості та складних життєвих обставин, допомогу у їх подолання, розповіли представники «Деражнянського міського центру надання соціальних послуг». 

  Викладачі Деражнянського центру професійної освіти розповіли про умови вступу до навчального закладу, про перелік професій, які можна здобути, умови навчального та виховного процесу. В ігровій формі можна було ознайомитися з світом професій в локації «Твій розвиток».

  Співпраця соціальних партнерів є ефективною формою взаємодії, яка, за допомогою подібних заходів, сприяє професійному самовизначенню, а також попередженню безробіття.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*