Відзначення 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію» у філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області проведено урочисту нараду

загальна2  11 лютого, з нагоди відзначення 5-ї річниці прийняття Закону України «Про пробацію» у філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області проведено урочисту нараду.

  Начальник філії, Сергій Іскра, привітав присутніх керівників підрозділів та партнерів, з нагоди свята. Під час наради озвучено основні досягнення служби пробації, відзначено вагомий внесок організацій-партнерів та висловлено подяку за плідну співпрацю у здійсненні соціально-виховної роботи.

  З нагоди річниці, від імені директора Центру пробації, подяками відзначено директорку регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталю Стьопіну, директорку Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяну Власюк, начальника Дежавної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» Руслана Сухораба, а також очільницю ГО «Всеукраїнське об’єднання українок «Яворина»», волонтерку пробації Тетяну Бондарчук.

цсссдм2цсссдм

  Кращих працівників області та профспілкових активістів також відзначили подяками Державної установи «Центр пробації» та побажали не зупинятися на досягнутому.

  Відповідно до розпорядження Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, нагороджено грамотами та цінними подарунками працівників Хмельницького міськрайонного відділу з питань пробації.

клас2  На завершення керівник філії побажав присутнім і надалі слідувати найвищим стандартам в роботі та успішно забезпечувати виконання поставлених завдань для досягнення мети пробації.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*