Засідання дорадчого органу

IMG_20180919_100652  19 вересня 2018 року за головуванням керівника апарату райдержадміністрації, Людмили Давидович, відбулося засідання дорадчого органу з питань здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах – Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобіганню насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

  На засіданні заслухано інформацію директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Галину, Березюк, яка проінформувала присутніх про результати здійснення центром соціального супроводу 1 особи та 17 сімей, в яких виховується 47 дітей. Також вона проаналізувала участь усіх суб’єктів соціальної роботи у наданні комплексної допомоги розглянутим сім’ям. За результатами обговорення питання, начальником служби у справах дітей, Володимиром Стадніком, було внесено пропозицію про продовження здійснення соціального супроводу 1 сім’ї на 6 місяців. Відповідно, членами комісії прийнято рішення про припинення соціального супроводу 1 особи та 16 сімей (в них 47 дітей).

  Обговорено  потреби 9 сімей, в яких виховується 20 дітей  у здійсненні соціального супроводу та шляхи їх вирішення. Відповідно, члени комісії визначили участь кожного із суб’єктів, враховуючи їх повноваження, у наданні комплексної допомоги таким сім’ям з метою подолання складних життєвих обставин.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*