Навчання кандидатів у патронатні вихователі

IMG_20210226_113711  26 лютого в режимі онлайн проведено заняття №9 “Завершення надання послуги з патронату над дитиною. Профілактика “емоційного вигорання”” з кандидатами у патронатні вихователі та їх помічниками з Хмельницької та Львівської областей.

  Під час навчання учасники знайомились із законодавством України, що стосується вибуття дитини із сім’ї патронатного вихователя, вчилися готувати дитину до вибуття відповідно до прийнятого рішення про її повернення у біологічну сім’ю чи влаштування у нову.Також в інтерактивній формі розглядали можливі варіанти виходу дитини із сім’ї патронатного вихователя, відпрацьовували навички розмови з дитиною під час прощання, визначали ресурси, які допоможуть контролювати прояви емоцій та почуттів, управляти стресовими ситуаціями.

  По завершенню тренінгу кандидати у патронатні вихователі та їх помічники відзначили важливість знань, вмінь та навичок, якими вони оволоділи під час проходження базового курсу навчання за Програмою підготовки кандидатів у патронатні вихователі.

IMG_20210226_161904  Хмельницький обласнийцентр соціальних служб висловлює щиру подяку за співпрацю з питань підготовки кандидата у патронатні вихователі та його помічника з Хмельницької області Львівському обласному центру соціальних служб – психологині Олені Очерклевич та БО «Львівська освітня фундація», центру психологічних та освітніх послуг «Моя пташка» -психологині, національній тренерці по навчанню кандидатів у патронатні вихователі Ірині Королець.

Найближчим часом кандидати у патронатні вихователі пройдуть заняття з надання домедичної допомоги.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*