Освітній курс для чоловіків «Фундамент»

зображення_viber_2020-03-02_16-17-48  З метою формування навичок відповідального батьківства та залучення батьків до активної участі в житті своїх дітей, а також для профілактики негативних явищ (вживання алкоголю та наркотичних речовин, вчинення правопорушень) 02 березня 2020 року фахівцями Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Ізяславським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області було проведено перше заняття «Батьківського клубу» на базі Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей.

  У заході взяли участь чоловіки, які перебувають на обліку в «Центрі пробації», як такі, що засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також учасники АТО Ізяславського району.

  «Батьківський клуб» – це чоловічий клуб, створений для вирішення важливих суспільних проблем:

  • пропагування в масовій культурі позитивного образу чоловіка та відповідального батька;
  • збільшення якісного часу, який чоловіки проводитимуть з дітьми;
  • зростання кількості дітей, які житимуть в повних родинах.

  На сьогоднішній день відсутність батька – як фізична, так і емоційна – призводить до багатьох негативних наслідків: бродяжництва, ранньої вагітності, підліткової злочиності та наркоманії. Отже, активна участь тата в житті дитини – ключ для вирішення величезної кількості проблем в суспільстві.

  В ході заходу чоловікам було запропоновано заповнити анкети учасників «Батьківського клубу» та  розкрито зміст теми «Справжнє призначення чоловіка – батька», а також визначено пріорітетні життєві орієнтири, які матимуть перспективу у житті кожного із них.

зображення_viber_2020-03-02_16-17-52 зображення_viber_2020-03-02_16-18-24

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*