Проведено вечірній рейд

  11 березня спеціаліст Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із спеціалістом служби у справах дітей та працівниками Кам’янець-Подільського ВП ГУНП взяв участь у вечірньому рейді, мета якого – запобігання дитячій бездоглядності.

  Комісія відвідала чотири сім’ї, які перебувають під супроводом Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Одиноку матір, яка притягувалась до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, попередили про ймовірне позбавлення батьківських прав, якщо вона не сприятиме поверненню сина на навчання. Матері, яка не створила належних умов для проживання дитини та не мотивує її до навчання, повідомили про відповідальність за виховання і, як наслідок, – вилучення малолітньої з умов, які загрожують її життю та здоров’ю.

  Під час рейду підтверджено місце проживання матері з дітьми, відносно яких в суді вирішується спір щодо зняття з реєстрації.

  Також, комісія перевірила умови проживання одинокої матері на найманій квартирі, з метою повернення на виховання малолітнього сина, який перебуває у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*