Профілактичний захід «Зроби вірний вибір»

  03 лютого 2020 року районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Ізяславською районною філією Хмельницького обласного центру зайнятості на базі Ізяславського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області було проведено профілактичний захід для молоді, засудженої до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Основними проблемами даної категорії молоді є проблеми втрати життєвих орієнтирів, низький рівень мотивації щодо отримання професії та організації зайнятості, а також проблеми пов’язані із вживанням психоактивних речовин та ризиком виникнення соціально – небезпечних хвороб.

зображення_viber_2020-02-03_09-25-11зображення_viber_2020-02-03_13-29-35

  У заході, який проходив у вигляді тренінгу, взяло участь 9  осіб, які перебувають на обліку в Ізяславському районному секторі філії Державної установи «Центр пробації». В ході заходу проведено соціально-профілактичну роботу, спрямовану на попередження негативних явищ (насильство, алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління), надано інформацію про види соціальних послуг, які надаються Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також  здійснено мотиваційну роботу, спрямовану на визначення життєвих орієнтирів. В ході тренінгу було проведено індивідуальну роботу з одним із учасників заходу , який виявив бажання пройти реабілітацію в центрі для алкозалежних.

  Після закінчення заходу учасники отримали буклети та пам’ятки з інформацією  щодо питань ВІЛ/СНІДу, домашнього насильства та наслідків зловживання алкоголем, а також візитівки Ізяславського РЦСССДМ.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*