Щастя – це щось зовсім інше…

Screenshot_1  Кожна людина мріє про щастя. Але для кожного воно різне. Для когось – це престижна посада, для когось – дорогий автомобіль, на думку інших це власний будинок. І коли раптом людина досягає всього цього, то розуміє, що це ще не щастя. Щастя  – це щось зовсім інше…

  Тільки вони, діти, яка проживають у державних закладах твердо знають, що щастя – це тато і мама, це коли тебе люблять по-справжньому, читають  казки, цілують перед сном… Щастя, це  коли ти маєш сім’ю…

  Таких дітей сотні. Вони залишаються самі зі своїми, поки що дитячими проблемами. І хоча держава дбає про них, проте найголовнішу їх потребу, на жаль, задовольнити вона не в змозі. Це потреба в любові та турботі, яку можуть забезпечити тільки батьки.

  На щастя, є небайдужі люди які мають бажання та можливість здійснити мрію малят: подарувати їм сім’ю. У нашій громаді функціонує три дитячих будинки сімейного типу: Світлани та Леоніда Карбівських, Тетяни та Миколи Савченків, Світлани та Юрія Вітренків та три прийомних сім’ї: Алли та Івана Вараниць, Оксани та Сергія Казмірчуків та Галини Маршалок, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

  А 2 липня 2020 року наша громада поповнилась на іще одну прийомну сім’ю: Володимира та Альони Таранюк, які  взяли до себе у родину трьох дівчаток Діану, Вікторію та Софійку, які є рідними сестричками. Донечки наповнили веселим дзвінким щебетом оселю подружжя, а Володимир та Альона почули таке щире та радісне „мама” і „тато”.

  Тож хочемо побажати молодим батькам міцного здоров’я, терпіння та витримки, багато радісних яскравих днів, позитиву, нехай повниться дитячим щасливим сміхом домівка та ростуть здоровими і успішними дітки.  

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*