“Батьківські міфи та істини”

  08 серпня 2017 року з 14.00 до 15.00 вже традиційно проходять зустрічі пересічних громадян в скверику біля фонтанів у парку Т.Шевченко під час  «Години з психологом».

  Говорили про те, що існують міфи, якими повинні бути батьки. Було корисно з ними ознайомитись, тому що міфи – це хибні установки і вони можуть нас дуже обмежувати. Міфи приймаються за реальні можливості, а насправді, далекі від істини.

  Мета міні-консультації – наблизити батьків до реального розв’язання конкретних життєвих ситуацій.

  Як завше, хмельничани мали можливість наживо поспілкуватися з психологом та отримали роздруківку основних рекомендацій. Ось лише частина з них:

– виховувати власних дітей заважають: втома, неорганізований побут, недостатній рівень педагогічної підготовки батьків, тому намагайтесь їх подолати. Часто причиною батьківських зривів є не поведінка дитини, а самопочуття батьків. Відновіть свій психоемоційний стан, вирішіть свої батьківські  проблеми і поведінка дитини виправиться автоматично.

– не примушуйте дитину робити те, чого самі не робите, ви повинні бути зразком, інакше ваші виховні впливи не матимуть ніякої ваги.

  Хто хоче дізнатись більше – звертайтесь до психологів Центру соціальних служб для сім ї, дітей та молоді за адресою м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 38. тел. 76-29-28, 79-46-68

  Телефон довіри (психологічна допомога) – 15-50, з моб. – 067-133-15-50

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*