Бути корисними в своїй громаді

20210729_125652Забезпечення реалізації державної політики у сфері соціально-трудових відносин, обслуговування громадян, які потребують допомоги та соціальної підтримки залишається одним із пріоритетних завдань соціального захисту населення в Заслучненській сільській територіальній громаді ( Хмельницького району).

До Хмельницького обласного центру соціальних служб звернулися працівники соціальної служби з метою отримання допомоги в залученні грантових коштів на створення комфортних умов та забезпечення потреб   людей  похилого віку та  інвалідів.

20210729_125850Зустріч відбулась 29 липня в приміщені Хмельницького обласного центру. Керівництвом обласного центру була надана методична та практична допомога з розробки проєкту та поступових кроків з надання соціальних стандартів в сільській громаді.

Територіальна реформа на теренах Хмельниччини передбачає надання  якісних соціальних послуг, а саме: соціального супроводу, консультування, соціальної профілактики, соціальної адаптації, соціальної інтеграції та реінтеграції, екстреного/кризового втручання,  а також надання соціальних послуг  усім не захищеним верствам населення. Тому залучення грантових коштів допоможе громадам   покращити якість обслуговування сільського населення, а особливо осіб з інвалідністю , похилого віку.IMG_20210729_130628

За словами директорки Центру Тетяни Власюк: « Ми і надалі готові допомагати бажаючим реалізовувати  соціальні стандарти в своїх громадах».

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*