Відбувся семінар-навчання з питань здійснення соціального супроводу сімей, у яких виховуються діти-сироти і діти позбавлені батьківського піклування

  Одним з основних напрямків соціальної політики нашої держави є розвиток сімейних форм виховання. Для надання підтримки та допомоги сім’ям, в яких виховуються діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування передбачено соціальне супроводження.

  З 11 по 15 червня 2018 року спеціаліст Яцух Тетяна Сергіївна Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяла участь у проведені курсу, організованому Міністерством соціальної політики України з підвищення кваліфікації спеціалістів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за темою: «Підготовки соціальних працівників до створення та здійснення соціального супроводу сімейних форм виховання».

  На завершення семінару-навчання спеціаліст отримала свідоцтво про курсу підвищення кваліфікації з питань підготовки соціальних працівників до створення та здійснення соціального супроводу сімейних форм виховання.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*