Відбулася спільна виїзна акція

фото 1  17 липня в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Еко ЛЕНД» (с. Привороття) відбулась спільна виїзна акція міського центру зайнятості, міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Клініки, дружньої до молоді.

  Робота виїзної команди спеціалістів передбачала здійснення превентивної роботи з дітьми за різними напрямками.

  Так, спеціаліст центру зайнятості, Леся Нечитайло, розповіла дітям про те, як потрібно правильно обирати майбутню професію. Фахівець Центру соціальних служб, Яна Арнаутова спілкувалася з дітьми про ази права,  наслідки протиправної поведінки та про переваги законослухняного способу життя.

  Лікарі Клініки, дружньої до молоді, Ліана Гаспарян та Ігор Боднар говорили із підлітками про репродуктивне здоров’я та відповідальне ставлення до власного здоров’я.

  Діти та підлітки приймали активну участь у запропонованих спеціалістами заходах,  задавали запитання та аналізували життєві ситуації.

  Це була заключна виїзна акція спеціалістів в заклади оздоровлення та відпочинку цього літа. Учасники акції бажають дітям бути здоровими та з новими силами приступити до навчання. Також, спеціалісти сподіваються, що така практика буде продовжена наступного року під час літнього оздоровлення дітей.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*