Відбулось засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильствуу сім’ї та протидії торгівлі людьми

За ініціювання Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у приміщенні Ізяславської райдержадміністрації 30 червня 2016 року відбулось засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству  сім’ї та протидії торгівлі людьми, яке провів заступник голови районної державної адміністрації Володимир Левченко.

Відповідно до положень постанови Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2013 року №896 «Про затвердження Порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» на засіданні було розглянуто питання забезпечення соціального супроводу Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нововиявлених сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах.

На засідання Координаційної ради  були запрошені члени сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. З ними проведено змістовну бесіду щодо належного виконання батьківських обов’язків, створення належних санітарно-гігієнічних умов проживання неповнолітніх дітей, ведення здорового способу життя, необхідності працевлаштування тощо.

За результатами Координаційної ради 2 сім’ї поставлено на облік сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, Ізяславського РЦСССДМ.

75b9ff80

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*