Відділ соціальної роботи з населенням виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, долучився до проведення благодійній акції «Готуємо дітей до школи»

All-focus  Відповідно до листа Хмельницького центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді від 15.07.2019 року № 421 щодо виконання плану роботи на ІІІ квартал 2019 року, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької ОДА №545/2018-р від 26.06.2018 року щодо проведення щорічної акції «Готуємо дітей до школи» та відповідно до програми «Громада дружня до дітей та молоді» – відділ соціальної роботи з населенням виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, приймав участь у благодійній акції «Готуємо дітей до школи», яка тривала з 01.08.2019 року по 31.08.2019 року.

  Метою даної акції було забезпечення дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах шкільною формою, спортивним взуттям, шкільним приладдям, канцтоварами.

  Начальником відділу було організовано виконання акції «Готуємо дітей до школи», тому 50 дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах були забезпечені портфелями, шкільним приладдям та канцтоварами. Щирі та вдячні слова від батьків та дітей є запорукою успішно виконаної доброї справи.

All-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focusAll-focus

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*