В місті Кам’янці-Подільському продовжила роботу група взаємопідтримки переселенців

ГВП2_cr  13 лютого Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) була організована та проведена перша у цьому році група взаємопідтримки вимушених переселенців, які проживають у нашому місті.

  Перед присутніми виступила головний спеціаліст Департаменту соціального захисту населення Кам’янець-Подільської міської ради, Тетяна Заянчуковська, яка надала інформацію щодо змін у нарахуванні державної соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

  Спеціалісти Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ ознайомили присутніх з порядком впровадження та умови участі переселенців у державній програмі кредитування на житло.

  Після виступів спеціалістів державних установ, відбулася презентація діяльності Кам’янець-Подільського міського осередку організації «Пласт», яку провела його голова, Оксана Романович.ГВП1_cr

  І, як завжди, учасники групи обмінялися думками та досвідом у вирішенні певних проблем, а також у довільному спілкуванні розповіли про новини, що стосуються внутрішньо переміщених осіб.

  Для дітей волонтери Центру провели майстер-клас по виготовленню «валентинок» у техніці «квілінг».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*