В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Центром соціальних служб проведено захід для учнів Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки на тему: «Скажемо насиллю НІ!»

16-1-638  Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються напади на людей, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж прояви насильства порушують права людини, принципи  вільного та справедливого існування.

  І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми можемо зупинити його.

  6 грудня 2017 року практичним психологом Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любов’ю Панчук був проведений захід для учнів Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки на тему: «Скажемо насиллю НІ!»,  в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Психолог привернула увагу молоді до актуальної проблеми нашого суспільства, проблеми насилля.

  Мета даного заходу розширити систему знань учнів щодо проявів насильства в учнівському середовищі, формування навиків відповідальної та безпечної поведінки, спонукання підлітків до пошуку шляхів захисту у небезпечних для них ситуаціях. Під час даного заходу з учнями було проведено анкетування, а також молодь розглядала ситуації в яких мала можливість ознайомитись з різними видами насилля, і знайти шляхи вирішення даної ситуації. 

Любов Панчук практичний психолог 

Хмельницького міського Центру 
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*