В рамках співпраці зі Славутським мобільним ЦНАПом працівниками Славутського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління соціального захисту населення та служби у справах дітей РДА з 17 по 19 квітня 2018 року здійснено виїзди у населені пункти Славутського району

  В ході виїздів відвідано 10 сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. З батьками обговорено питання щодо належного та повноцінного догляду, виховання, розвитку дітей, проінформовано про негативні наслідки вживання алкогольних напоїв. По закінченню бесіди батьки отримали консультації з питань здорового способу життя, профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, торгівлі людьми та насильства у сім’ї.

Мобільний ЦНАП  У 2 сім’ях, де батьки були притягнуті до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх обов’язків по вихованню та догляду дітей відмічено позитивні зміни. За результатами обстежень цих сімей прийнято рішення щодо поновлення виплати державної соціальної допомоги при народженні дитини, яка була призупинена.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*