В Ізяславському районі проведено засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми

SAM_1279  Відповідно до п. 13 постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2013 року № 896 «Про затвердження Порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» 3 квітня 2018 року Ізяславським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ініційовано проведення засідання районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми.

  Засідання проводив заступник голови Ізяславської райдержадміністрації Володимир Левченко – голова Координаційної ради, були присутні представники суб’єктів із соціальної роботи.

  На засіданні Координаційної  ради розглянуто питання  функціонування 12 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, в т.ч., які постраждали від насильства у сім’ї. В ході засідання Координаційної ради було визначено напрями подальшої роботи із сім’ями, сплановані заходи  щодо подолання складних життєвих обставин та налагодження внутрішньосімейних відносин.

  В ході проведення засідання Хмизом Є. В., заступником начальника відділу «Ізяславське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечено ознайомлення членів Координаційної ради із положеннями Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» (в редакції від 07.12.2017 року).

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*