ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ РАЗОМ!

        73adde1edbfee9cc49a5a838989dec42 Вже дев´ятий рік поспіль за ініціативи обласного центру соціальних служб  до початку нового навчального року проводиться обласна благодійна акція «Готуємо дітей до школи», яка триває протягом серпня місяця.

Метою акції є допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, сім’ям вимушених переселенців, сім’ям учасникам антитерористичної операції підготувати до школи діток, забезпечити їх шкільною формою, спортивним одягом, взуттям та необхідним  приладдям. Цьогоріч акція стартувала у серпні місяці. Обласним центром соціальних служб надіслано листи звернення на адресу районних, міських та селищних центрів соціальних служб та голів об’єднаних територіальних громад з пропозицією провести відповідні акції. Це дасть  можливість охопити якомога більшу кількість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

В рамках проведення благодійної акції колектив обласного центру  просить долучитися усіх бажаючих підприємців та громадян для допомоги дітям.

Не будьте байдужими, допоможіть школярикам відчути радість зустрічі з школою та бути впевненими у собі! Контактні телефони № 76-55-58, 65-02-38 відповідальна особа Дідух Людмила ( тел. 0987173237 ).

Додаткова інформація:

У 2019 році в акції взяли участь 13 районних, 3 міських, 3 селищних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та об’єднані територіальні громади області (Волочиська, Дунаєвецька, Полонська міська, Меджибізька, Чемеровецька селищна, Гуменецька, Маківська, Ганнопільська, Берездівська Гуківська сільська). Слід зазначити, що того річ вперше до акції долучилися представники Департаменту соціального захисту населення, управління регіонального розвитку та будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації, Державний архів області, обласний центр зайнятості, Центр розвитку місцевого самоврядування та представники галузі культури.

Особливу подяку висловлюємо  родині Луцишиних Юрію і Юлії та всім волонтерам які впродовж багатьох років поряд з нами.

Завдяки небайдужим людям та благодійникам надано допомогу 172 сім’ям,    у вигляді шкільної форми, спортивного одягу, взуття та необхідного приладдя для 575 дітей.

Під патронат обласного центру соціальних служб  взято 22 родини, в яких виховуються 61 дитина. Їм передано понад 215 одиниць дитячого одягу, 80 пар взуття та 61 набір канцелярського приладдя. Орієнтовна вартість речей для міст та районів становить близько 45 тис. грн. Загальна сума наданої допомоги по області становить понад 127 тис. гривень.

 Творімо добро разом!

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*