Гра «Крок за кроком» (“Школа відповідального батьківства”)

120171108_133617  7 грудня 2017 року, з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та районної акції “Знати, щоб жити”, для випускників Вовковинецького інтернатного закладу Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участю волонтерів проведено гру «Крок за кроком».

  Гра сприяє набуттю учасниками комплексу знань та формуванню у них навичок відповідальної поведінки щодо власного здоров’я, зокрема, прийняттю виважених рішень, усвідомленню проблем ВІЛ/СНІД та інших наслідків ризикованої поведінки, виробленню власного ставлення до широкого кола питань, пов’язаних зі здоровим способом життя також формуванню толерантного ставлення до людей з ВІЛ.

120171108_133755  Під час гри старшокласники отримали відповідь на питання, яким чином безвідповідальна поведінка сьогодні, впливає на якість життя вцілому і кожну його сторону зокрема: емоційний стан, професійну реалізованість, матеріальний стан, наявність друзів, стосунки в сім’ї, здоров’я дітей тощо. Головне, молоді люди таки дійшли до висновку, що нехтування проблеми поширення ВІЛ не усуває саму проблему. І час вчитися жити у світі, в якому існує ВІЛ.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*