Дашборд «гарячих ліній» із запобігання домашньому насильству: зробіть крок — попередьте кривду

Інформацію оприлюднено на сайті Міністерства соціальної політики України

https://www.msp.gov.ua/news/23249.html

Сьогодні Мінсоцполітики представляє новий інструмент у боротьбі з домашнім насильством – дашборд «гарячих ліній». На сайті Інформаційно-обчислювального центру  доступний сервіс, де можна переглядати інформацію про наявних в територіальних громадах та регіонах «гарячі лінії» з протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та торгівлі людьми, включаючи контактні дані громади, в якій функціонує така лінія підтримки.

Дашборд також надає можливість обрати два  відображення інформації: в розрізі територіальних громад та у розрізі регіонів. Це дозволяє користувачам отримати повну картину можливостей звернення.

Для того щоб запобігати насильству та попередити кривду, Мінсоцполітики вживає важливі заходи, адже будь-які форми насильства є неприйнятним. 

Дашборд створений Міністерством соціальної політики та ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» за підтримки Проєкту World Bank Ukraine  «Модернізація системи соціальної підтримки населення України». Він має стати ефективним засобом координації та допоможе вдосконалити протидію домашньому насильству в Україні.  

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*