День захисту дітей на Чемеровеччині

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.   Саме тому 1.06.2016р. за ініціативи Чемеровецької районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти, молоді та спорту РДА, служби у справах дітей, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  при підтримці народного депутата України Олександра Гереги, приватних підприємців району на Чемеровеччині проведено  всерайонне свято, приурочене Міжнародному дню захисту дітей.

     Захід розпочався з урочистого маршу юних представників дитячих садочків та шкіл,  які з’їхались до райцентру з усіх населених пунктів краю та команди спортсменів, які прибули з 16 районів Хмельницької області для участі у обласній спартакіаді.  З центральної площі селища, під супровід духового оркестру учасники зібрання, святково одягнені, із різнобарвними кульками, квітами та іншими атрибутами декору,  вирушили до Парку Відпочинку, де і проходило саме свято. Крім концертної програми дітей пригощали бутербродами, було організовано показ мод, флешмоб, квест, різні ігри та конкурси, нагородження грамотами  самих активних, творчих та талановитих  учнів шкіл району.

 Юні спортсмени приймали участь у змаганнях з туризму та « Іграх героїв». У всіх учасників свята залишились незабутні враження, чудовий настрій та гарні знайомства.

     Закликаємо усіх сьогодні, й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

IMG_2676 IMG_2612 IMG_2625 IMG_2629

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*