День захисту дітей. Свято у Війтовецькій територіальній громаді

Веселе захоплююче свято відбулося 1 червня у Війтовецькій ЗОШ I – III ступенів. Відзначався міжнародний День захисту дітей, на честь якого була проведена концертна і конкурсна програма .

Діти залюбки співали ,танцювали і брали участь у різних цікавих конкурсах. Під час концертної програми були нагороджені грамотами кращі учні, які приймають участь у виховному та спортивному процесах школи. На свято були запрошені батьки з дітьми пільгової категорії Війтовецької обєднаної територіальної громади. Головні спеціалісти Відділу соціального захисту населення разом з вчителями Війтовецької ЗОШ I – III ступенів за допомогою спонсорів торговельних центрів, які розміщені у смт. Війтівці організували усім присутнім діткам солодкий стіл. І на завершення свята кожна дитина пільгової категорії отримала допомогу у вигляді одягу (плаття, спідничка і шкільна форма). Цій допомозі соціальні працівники, вчителі школи і відділ освіти завдячує Завалійському жіночому монастирю.

Свято дитинства пройшло на славу. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами ,а дорослі раділи тому, що змогли для наймолодших українців подарувати миті щастя та радості.

9 1 2 3 4 5 6 7 8

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*