День знань

1 Вересня — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Скільки очікувань в дитячих очах! У цей час кожна дитина має відчути підтримку у кроках до здобуття освіти та радість від нових знань та досягнень.

Але, на жаль, іноді так трапляється, що деякі життєві обставини можуть затьмарити незабутні миттєвості шкільного життя. Матеріальне забезпечення всім необхідним лягає на плечі батьків, проте не всі батьки мають можливість підготувати дітей до школи. Тому діти, які опинилися в складних життєвих обставинах потребують допомоги в наданні їм одягу, взуття, шкільного приладдя.
           І саме для таких діток Летичівським селищним центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді впродовж серпня 2016 року було організовано та проведено благодійну акцію “Готуємо дітей до школи” із залученням спонсорів, громадськості та волонтерів.

Мета даної акції полягала в забезпеченні дітей шкільного віку з родин, в яких є матеріальні труднощі, необхідними речами для початку нового навчального року. Сама ж акція була спрямована на збір гуманітарної допомоги, такої як шкільна форма, дитячий одяг, шкільне та канцелярське приладдя для дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, що проживають на території Летичівської громади.

         Також за сприяння селищної ради та керівників сільськогосподарських підприємств ТОВ „Летичів-Агро”, СТОВ „Промінь”, ТОВ „Лоретта-Агро”, було закуплено шкільне приладдя що так необхідно для  того, щоб школярики впевнено та радісно переступили  поріг рідної школи.

         В рамках вищезгаданої благодійної акції  110 діток  отримали гуманітарну допомогу у вигляді канцелярського приладдя, шкільних форм, одягу.

Свої подарункові набори до першого вересня отримали також і діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з дитячих будинків сімейного типу, та прийомних сімей, які проживають на території нашої громади.

Слова вдячності хочемо висловити усім небайдужим, які не залишилися осторонь від проведення акції, адже завдяки вашій небайдужості оченята школяриків засяяли щастям, а на обличчях з’явилися щирі посмішки.
           З нагоди початку нового навчального року усім і кожному ми бажаємо завжди йти тільки вперед до перемог! Бути уважними учнями, щирими друзями та гідними людьми. А добрі люди будуть завжди підтримувати Вас у хвилини невпевненості та допомагати підійматися до кожної Вашої мети.

collage

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*