День працівника соціальної сфери

bfb694f798713196a94ec2605581b229Традиційно День працівника соціальної сфери відзначається в Україні у першу неділю листопада. Напередодні професійного свята людей, діяльність котрих сповнена доброти і тепла, милосердя і співчуття, колектив Хмельницького обласного центру соціальних служб зичить усім міцного здоров’я, затишку в оселях, невичерпної життєвої енергії, терпіння, МИРУ та ПЕРЕМОГИ!

Соціальна робота – це складний процес, що вимагає характерних особливостей, аби майстерно налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє співчуття і ласку не лише зі службового обов’язку, а й за велінням совісті, покликом душі.

У святковий день висловлюємо величезну подяку кожному за ваш безцінний труд. Адже, завдяки роботі спеціалістів соціальної сфери, люди, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, почувають себе впевненішими.

Тож бажаємо кожному з вас невичерпних сил, приємних емоцій, позитивного настрою. Хай робота приносить радість, а життя наповнюється  яскравими барвами.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*