Деражнянський район: Проведення акції «Готуємо дітей до школи»

IMG_20200828_092707Підводячи підсумки щорічної благодійної акції «Готуємо дітей до школи», Деражнянський районний центр соціальних служб висловлює щиру вдячність усім, хто допоміг дітям із сімей в яких радість свята затьмарюють хвороби та нестатки, з обновками зустріти  першовересень.

IMG_20200828_091841За сприяння благодійників подарунки до Свята Знань отримали 24 дитини: рюкзаки, канцприладдя, яскраві учнівські дрібнички, шкільні форми та спортивні костюми, теплий одяг та взуття. А ще: трошки дива та тепла.

IMG_20200820_091814Деражнянський районний центр соціальних служб висловлює щиру вдячність постійному благодійнику:  магазину  «Чайка», який  передав центру 10 подарункових сертифікатів на суму 1000 грн.

Особливі слова вдячності хочу висловити Анастасії Кисіль, Ользі Король, Ларисі Звірок, Вікторії Данильчук, Тетяні Черняковій, Вероніці Слободян, Дарині Слободян, Ірині Вапняр. Яскраві і модні ланч-бокси, пляшечки, щоденники, папки, підставочки – все те, про що тільки мріялося, тепер буде тішити дітлахів. 

Прикро, що більшість наших земляків співучаствують у долях тих, хто потребує підтримки, лише  жалісливими коментарями у соціальних мережах, а левову частку, на ділі, надають мешканці інших міст області. Велика подяка за працю Хмельницькому обласному центру соціальних служб, який щорічно традиційно збирає допомогу дітям Деражнянщини.IMG_20200828_092325

Хай не вичерпується Ваше милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги! Здоров’я і достатку Вашим родинам, успіхів і процвітання у вашій праці.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*