Для учасників АТО Ріпківської сільської ради Ізяславського району проведено інформаційний захід «Проблеми вирішуємо спільно»

18 квітня 2017 року  на території Ріпківської сільської ради  районним центром СССДМ для демобілізованих учасників АТО організовано та проведено інформаційний захід «Проблеми вирішуємо спільно».

У зустрічі з демобілізованими учасниками антитерористичної операції взяли участь директор Ізяславського РЦСССДМ С. Косовська, начальник відділу соціальної роботи  РЦСССДМ Н. Царук, фахівець із соціальної роботи  В. Сищук.

Організатори заходу  висвітлили такі актуальні питання: оформлення пільг та субсидій, соціальні гарантії, надання психологічної допомоги, медичне забезпечення та реабілітація, одержання путівок на лікування та відпочинок, безоплатної вторинної правової допомоги  тощо.

Упродовж березня – квітня 2017 року  інформаційні заходи для  демобілізованих учасників антитерористичної операції організовано та проведено також у Клубівській, Топорівській, Михнівській сільських радах.

IMG_2189

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*