Ефективна співпраця – запорука різносторонньої підтримки соціально-вразливих категорій населення

обговорення  Відбувся обласний навчальний семінар з питань профорієнтаційної роботи у Кам’янець-Подільському міському центрі зайнятості. Семінар став презентацією роботи ще одного з чотирьох навчально-тренінгових майданчиків, які створені обласним центром зайнятості з метою забезпечення якісного навчання і стажування фахівців, обміну досвідом з  питань профорієнтації.

  Пріоритетні завдання та актуальні питання профорієнтаційної роботи були окреслені під час виступів заступника директора Хмельницького ОЦЗ Ольги Пушкар та начальника відділу організації профорієнтації Хмельницького ОЦЗ Галини Баштанової.

  В презентації роботи Кам’янець-Подільського МЦЗ з надання профорієнтаційних послуг взяли участь його соціальні партнери.

виступи  Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у заході взяла участь заступник директора – начальник відділу соціальної роботи, Еліна Ковтун. Вона ознайомила присутніх із багаторічним досвідом співпраці двох центрів щодо соціальної підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах через безробіття, а також із здійсненням профорієнтаційної роботи з дітьми з сімей, де батьки не в повній мірі здатні виконувати свої обов’язки. Окрім цього, присутні дізнались про спільні заходи для безробітньої молоді, жінок, внутрішньо переміщених осіб та учасників антитерористичної операції.

  Загалом, відгуки соціальних партнерів свідчили, що ефективна співпраця є запорукою різносторонньої підтримки соціально-вразливих категорій населення.

гості та МЦЗ учасники

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*