Запрошуємо вас до перегляду вебінарів на тему «Протидія насильству над дітьми на базі стратегій INSPIRE»

  Одеський благодійний фонд «Шлях до Дому» спільно з МГО «Міжнародний центр розвитку та лідерства» за підтримки INSPIRE Fundпроводить серію з п’яти вебінарів на загальну тему «Протидія насильству над дітьми на базі стратегій та практик INSPIRE».

  Запрошуються до участі всі зацікавлені, особливо, керівники та працівники усіх служб та структур у справах сім’ї, дітей та молоді, департаментів освіти, неурядових організацій, що опікуються захистом прав дітей та попередженням насильства.

  Під час вебінарів учасники ознайомляться з дієвими стратегіями, підходами, які пропонує новий методичний комплекс INSPIRE, а також зуспішними практиками з протидії насильству над дітьми.

  Вебінари відбудуться в такий час:

1) 24 липня 2019 р., 15.00-16.00. Тема: «Презентація технічного пакету INSPIRE. Насильство над дітьми: масштаби проблеми та наслідки. Сім стратегій INSPIRE ліквідації насильства щодо дітей».

2) 24 липня 2019 р., 16.15-17.15. Тема: «Презентація стратегії INSPIRE «Прийняття та забезпечення дотримання законів». Успішні приклади впровадження».

3) 25 липня 2019 р., 15:00-16:00. Тема:    «Презентація стратегії INSPIRE «Норми і цінності». Міжнародні та національні практики, орієнтовані на їх зміни. Презентація стратегії INSPIRE «Створення безпечного середовища».

4) 25 липня 2019 р., 16:15-17:15. Тема:    Презентація стратегії INSPIRE «Підтримка батьків і вихователів». Програми з розвитку батьківських навичок. Презентація стратегії INSPIRE «Підвищення доходів населення і покращення економічного становища». Вплив на рівень насильства».

5) 29 липня 2019, 15:00 – 16:00 Тема:  «Презентація стратегії INSPIRE «Заходи реагування і надання підтримки». Рекомендації щодо дій по відношенню до жертв насильства. Презентація стратегії INSPIRE «Навчання і формування життєвих навичок». Практики роботи з дітьми в освітніх установах».

  Долучитись до перегляду вебінарів можна в день трансляції за цим посиланнямhttps://live.myownconference.com.ua/inspire-1.

  Попередня реєстрація не потрібна. Участь у вебінарах безкоштовна. Пам’ятка для учасника вебінарів: https://myownconference.ru/blog/index.php/memo_ru.

  Ведуча вебінарів: Оксана Мельниченко, МГО «Міжнародний центр розвитку та лідерства», експерт з питань соціальної роботи і соціальної політики.

  Довідка: Всесвітня організація охорони здоров’я підготувала комплекс INSPIRE у співпраці з CDC, Глобальним партнерством з ліквідації насильства щодо дітей, ЮНІСЕФ, Панамериканською організацією охорони здоров’я, PEPFAR, Together for Girls, УНЗ ООН, USAID і Світовим банком. В межах проекту ОБФ «Шлях до Дому» посібники по INSPIRE перекладені українською мовою.

  У разі виникнення запитань, звертайтесь до Анни Трепалюк, тел.: (097) 4811727trepalyuk@wayhome.org.ua

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*