Засідання з питань співпраці й надання допомоги суб’єктам пробації

27067548_324143281413000_5572023957006780289_n  31.01.2018 року у приміщенні Полонського бюро правової допомоги Шепетівського місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулась спільна зустріч на якій були присутні начальник відділу соціальної роботи з населенням Полонської міської ради ОТГ Кравчук-Багінська Л.П., начальник Полонського бюро правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Загоруйко М.В., начальник Полонського районного сектору з питань пробації Годзюрим М.П., та особовий склад дільничних офіцерів поліції Полонсього відділення поліції.

  Під час вищезазначеного засідання було обговорено питання спільної співпраці та спільних перевірок по місцю проживання неповнолітніх та осіб молодіжного віку, які перебувають на обліку у Полонському секторі з питань пробації.

  В ході круглого столу було вирішено питання щодо проведення сумісних бесід з підлітками для складання оцінок ризику вчинення повторного кримінального правопорушення та спільно відвідувати підлітків за місцем навчання та проживання. Разом з тим, було обговорено питання щодо надання правової, психологічної допомоги суб’єктам пробації.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*