Засідання координаційної ради

5 лютого 2016 року в Ізяславській райдержадміністрації відбулося засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку,  запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, яке ініціював Ізяславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На  розгляд Координаційної ради винесено питання щодо функціонування 6-ти нововиявлених центром  сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Засідання проводив  заступник голови Ізяславської райдержадміністрації Володимир Левченко – голова Координаційної ради, були присутні представники суб’єктів із соціальної роботи.

На засідання Координаційної ради були запрошені члени сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, пов’язаних із низьким виховним потенціалом батьків, зловживанням ними алкоголю,  проблемами малозабезпеченості, умовним терміном позбавлення волі тощо.

В ході засідання Координаційної ради із членами зазначених родин було визначено напрями подальшої роботи із сім’ями, сплановані спільні із членами родин заходи  подолання складних життєвих обставин та налагодження внутрішньосімейних відносин.

За результатами Координаційної ради прийнято рішення про взяття 6-ти сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, під соціальний супровід Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В ході здійснення соціального супроводу планується здійснення соціальної роботи спеціалістами Ізяславського РЦСССДМ щодо  підвищення виховного потенціалу молодих батьків, мотивування до припинення вживання спиртних напоїв, профілактики правопорушень та протиправної поведінки.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*