«Збережемо планету разом!» -акція до Дня довкілля.

  В Україні щороку проводиться український День навколишнього середовища (День довкілля). Цього дня громадськість проводить заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

  Не став байдужим цей день і для Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 13 квітня 2018 року разом зі студентами Хмельницького національного університету провели акцію під гаслом «Збережемо планету разом!», закликаючи молодь до гуманного і бережного ставленню до природи.

3  Під час проведення акції студенти гуманітарно-педагогічного факультету Хмельницького національного університтету презентували свої роботи у вигляді плакатів щодо збереження природи та усвідомлення молоді визнати себе єдиним цілим з природою. Усі презентації супроводжувались слайдами. Головним завданням акції було звернути увагу молоді на те, що, руйнуючи навколишнє середовище, вони гублять і самих себе.

  День довкілля для хмельничан як і для всіх українців являється явищем звичним і святковим, тому в аудиторії панувала доброзичлива та святкова атмосфера.

  На останок, працівники Центру вручили Грамоту міського Центру та подякували студентам за активну участь у проведенні акції.

1 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*