Здійснення маленьких мрій

20191218_184435 (1)  Новорічні свята – це справжня зимова казка для всіх, а особливо для дітей. Напередодні Дня Св.Миколая усі дітлахи чекають на подарунки та увагу дорослих, особливо діти позбавлені батьківського піклування. В Хмельницькому міському Центрі соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді вже стало доброю традицією – кожного року напередодні новорічно-різдвяних свят проводити цікаві заходи для дітей пільгових категорій (дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей).
  18 грудня діти відвідали кінотеатр Мультиплекс де мали можливість безкоштовно переглянути мультиплікаційний фільм та отримали набори солодощів для смачного частування.
  «Новорічні свята символізують втілення дитячих мрій та віру у диво. Особливо це стосується бажань дітей, позбавлених у житті найважливішого – батьківського тепла та уваги. Тому турбота про дітей – це чи не найперший обов’язок дорослих. На Новорічно-різдвяні свята жодна дитина не повинна залишитись без подарунка,  уваги та теплого слова.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*