Зустріч студентів м. Кам’янця-Подільського з лікарями Клініки, дружньої до молоді

«Справжнє кохання вміє чекати!» – під таким гаслом 13 лютого 2017 року в м. Кам’янці-Подільському відбулася зустріч лікарів відділення Клініки, дружньої до молоді (завідувач – Дзвеніслава Цуглевич), із студентами Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. Захід було організовано Кам’янець-Подільським міським Центром СССДМ у рамках реалізації «Програми адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

Лікар акушер-гінеколог – Тетяна Шепелява та лікар уролог – Ігор Бондар у невимушеній бесіді надали корисну інформацію студентам щодо важливості збереження репродуктивного здоров’я та підготовки молоді до сімейного життя, профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом, та попередження непланованої вагітності.

Співпраця соціальних партнерів у напрямку підготовки студентів до самостійного життя сприятиме зросту їх рівня обізнаності з питань здоров’я, що, у свою чергу, дасть позитивні зміни у розвиткові стійких переконань на користь здоров’я.

хлопцiдiвчата

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*