Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує про контроль за використанням коштів допомоги при народженні дитини

f6d9059-dopomoga-ditinu2  На сьогодні контроль за цільовим використанням державної допомоги при народженні дитини та створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей здійснюється центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, шляхом проведення вибіркового обстеження окремих сімей.

  Протягом першого півріччя 2019 року до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від Департаменту соціального захисту населення поступило 313 повідомлень про призначення державної допомоги при народженні дитини.

  Спеціалістами Центру проведено вибіркові перевірки у 197 сім’ях, що складає 63% від загальної кількості повідомлень. Нецільового використання призначених коштів не виявлено.

  Тому усі, хто отримав допомогу при народженні дитини чи буде отримувати, повинні бути готові до перевірки працівниками Центру цільового використання отриманих коштів.

  Окрім цього, варто скористатися приходом соціального працівника і взнати про послуги, які надає Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, отримати консультацію фахівця щодо догляду за новонародженою дитиною, її повноцінного розвитку та подальшого виховання, а також, за потреби, отримати роз’яснення законодавства України щодо державних соціальних допомог, пільг, на які сім’я має право.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*