Кам’янець-Подільським районним центром було проведено благодійну акцію «Готуємо дітей до школи»

Від спонсорів та благодійників обласного центру щодо проведення благодійної акції «Готуємо дітей до школи», було надано допомогу у вигляді шкільної форми, взуття та канцтоварів 2 сім’ям переселенців: Хорунжи О. А. (с. Привороття), Шелкован Ю. В. (с. Підпилип’я). З них 5 дітей даних сімей отримали шкільну форму, 3 дітей отримали взуття, 1 дитина отримала канцтовари. Дорослі члени сім’ї отримали гуманітарну допомогу одягом від благодійників як обласного центру, так і благодійників районного центру.

9EZudA_J2AMsGEuhP1yemM

  Районним центром було проведено благодійну акцію «Готуємо дітей до школи» на території обслуговування. Завдяки спонсорській допомозі підприємців Нефедівської с/р Ганюк З. В., Староушицької селищної ради Ананійчук О. С., Горинської С.В., було закуплено канцтоварів на суму 600 грн. для дітей із 10 багатодітних сімей які знаходяться в складних життєвих обставинах: Рибак Л., Мельник І., Скрипник Н.,Заярнюк Н. (с.Грушка), Кирилюк Т., Горюшко Н. (с.Рункошів), КазіміроваТ, Воєвода Н., КорчевськаТ., Тертишена С. (с.Нефедівці).

20170831_132856CIMG6543 (2)

  Працівниками центру та фахівцями із соціальної роботи 435 багатодітним сім’ям району було роздано канцтовари від народного депутата України В. Мельниченка.

CIMG6534 qSnOnX4mAGE

qDD9lmkrd7s ZvZPWKj0EGA

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*