Кам’янчани беруть участь у Всеукраїнському сімейному форумі

ЮВ  Першого березня у Києві проходить Всеукраїнський Форум сім’ї. Від міста Кам’янця-Подільського у форумі бере участь директор Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Юлія Побережна.

  Другій рік поспіль форум проводить Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України». Метою заходу є організація системної роботи в Україні із захисту сімейних цінностей та формування потужного сімейного руху.

Президент  З привітальним словом до учасників звернувся Президент України, Петро Порошенко. Головує на форумі голова Міжфракційного депутатського об’єднання, Павло Унгурян.

  Плануються виступи голів парламентських фракцій, провідних експертів, керівників органів місцевого самоврядування, громадських і релігійних діячів.

  Заплановані панельні дискусії «Потенціал владних повноважень у питаннях підтримки сім’ї» та «Кращі практики організації роботи обласних осередків Національного сімейного руху», а також подальша робота у групах.

роздатковий

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*