Канікули у християнському таборі

IMG_20180803_103439  Продовжується співпраця Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з релігійними громадами міста щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей під час літніх канікул з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та  не мають змоги оздоровитися в стаціонарних таборах.

  Протягом 30 липня — 4 серпня 15 дітей із 6-и соціально незахищених сімей мали можливість цікаво провести дозвілля у таборуванні, організованому Церквою Християн Віри Євангельської Христа Спасителя. Ціле наметове містечко розташувалася на міському стадіоні. 9 наставників, які приїхали з м. Вараш, що на Рівненщині, протягом п’яти днів проводили ігри, розваги, конкурси, майстер-класи з твістингу, рукоділля, флористики, малювання, музики, танців та спортивних навичок. А розваги на батутах були найбажанішими.IMG_20180803_140138

  Багато уваги тут приділялося і духовним настановам: відносинам з друзями, батьками та вчителями, відносинам з Богом.

  Чи не вся околишня дітвора збіглася сюди. І не було тут поділу за віросповіданням, матеріальними статками чи чимось іншим.

  Усі учасники отримали позитивні емоції, певні знання, корисні подарунки, розширили свій кругозір, знайшли нових друзів.

  На закриття табору були запрошені і батьки.

  Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність ведучим та організаторам табору: пастору церкви – Петру Березюку, наставникам – Віталію Васильчуку та Ірині Павлунець. А також пекарні “ПП Ковальчук” за солодкі гостинці.

  Ми цінуємо Ваше прагнення зробити життя наших дітей змістовним та щасливим.

IMG_20180803_135109 IMG_20180803_103305

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*