Крок до впровадження наставництва у м. Кам’янці-Подільському

зустріч  З метою впровадження в нашому місті наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, які перебувають в інтернатних закладах, 12 квітня відбулося робоча зустріч директора Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Юлії Побережної, з директором Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, Мар’яном Тріпаком. Також, у зустрічі взяли участь представники обох закладів: фахівець із соціальної роботи Центру, Наталія Гомілко та соціальний педагог коледжу, Наталія Сторожук.

  Керівники обговорили практичні механізми впровадження наставництва на базі закладу, серед студентів якого є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, що перебувають на повному державному утриманні.

  Додатково інформуємо, що 20 квітня розпочнеться навчання для кандидатів у наставники над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

  Усім, хто бажає стати наставником, для заповнення анкети учасника навчання та подання документів звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429. Контактна особа: Гомілко Наталія Дмитрівна, (097)5006933.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*