Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено благодійну акцію «Готуємо дітей до школи»

  От і непомітно промайнули останні теплі дні літа, закінчились канікули, та розпочався новий навчальний рік.

  Разом з радісними враженнями, які несе в собі перший шкільний дзвінок приходить і ряд турбот, адже підготувати дітей до початку навчального року – головне питання, яке хвилює батьків в останній місяць літа, так як не усі сім’ї мають можливість в повному обсязі підготувати дитину нового навчального року у зв’язку із складними життєвими обставинами. І, на жаль, покупка канцелярських товарів, шкільної форми та взуття для багатьох сімей стає справжньою проблемою.

Exif_JPEG_420  Тому з 1 серпня Летичівським селищним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочато проведення благодійної акції «Готуємо дітей до школи», головною метою якої є забезпечення дітей шкільного віку з родин, що мають матеріальні труднощі, необхідними речами для початку нового навчального року. А вже у переддень Свята Знань за сприяння Летичівської селищної ради 60 діток із малозабезпечених сімей отримали у подарунок папки із канцелярським приладдям.

  Слова вдячності хочемо висловити Хмельницькому обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, завдяки якому багатодітна сім’я із с. Бохни Летичівського району отримала взуття, шкільну форму та канцелярські набори для трьох школяриків. Окрім того за сприяння ХОЦСССДМ акцією охоплено іще 7 сімей, дітки з яких також отримали такий необхідний одяг для школи.

  Також цьогоріч до проведення акції долучилися і працівники магазину „Офіс-Центр”, які передали до селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді усі, зібрані у рамках благодійного проекту “Благородний вибір”, рюкзаки.

  Висловлюємо найщирішу подяку за надану допомогу усім небайдужим людям.

Exif_JPEG_420Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420 Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420 Exif_JPEG_420

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*