Літній проект виїзного консультпункту поновив свою роботу!

received_51817795258738610 серпня 2021 р. Хмельницький міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді відновив щорічну практику роботи консультпункту в скверику ім. Т.Г Шевченко «2 години з психологом».
З 11.00 до 13.00 психолог Антоніна  Джал спілкувалася з мешканцями міста різного віку – від дошкільнят до їх бабусь та дідусів.  Розповідала про послуги, які надаються в центрі, відповідала на запитання дорослих про виховання дітей, про важливість та  організацію спільного сімейного дозвілля, про своєчасність звернення до психолога у разі потреби.
Тут же, в скверику наші партнери – хмельницька обласна нукова універсальна бібліотека –   розмістила тематичну виставку  з спеціально підібраною літературою. Разом із працівниками бібілотеки психолог мала можливість  практичного застосування пихологічних рекомендацій по темі бесід:  діти малювали, займались рукоділлям, спілкувались з дорослими, батьки могли почитати підбірку сучасної психологічної літератури, послухати рекомендації, отримати важливу інформацію. Під час бесіди психолога, де вона розяснювала  як реагувати на дитячі істерики, стався кумедний випадок: дитина, мама якої слухала як себе поводити в таких випадках голосно промовила: «Бачиш як треба, а не так, як ти зробила…» Це викликало усмішку у всіх присутніх.received_607863223933080 Так, у дітей можна багато чому повчитися, нам лише здається, що вони не чують, не розуміють,  про що розмовляють дорослі, однак насправді діти – найуважніші і найчутливіші  до інформації слухачі! 10 хвилин якісно проведеного часу з дитиною – запорука гарного психоемоційного настрою на цілий день та інвестиція у здоровя та успіх власої дитини. Отже, щовівторка та щочетверга з 11.00 до 15.00 запрошуємо на зустріч з психологом.
Якщо погода у вересні буде сприятливою, ми продовжимо роботу відкритого консультпункту і у вересні.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*