Міжнародний благодійний фонд «НЬЮ БІГІННІНГЗ-УКРАЇНА» надав благодійну допомогу сім’ям з дітьми Ізяславської ТГ, які опинились у складних життєвих обставинах

 Інформацію надано Ізяславською міською громадою КУ ЦНСП

Кожного дня КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради отримує інформацію щодо родин з дітьми, котрі опинились у складних життєвих обставинах.  Батькам дітей, які виховуються в таких сім’ях,  буває дуже складно задовільнити їх базові потреби внаслідок обмежених фінансових можливостей. Допомогти таким сім’ям можливо шляхом залучення певних матеріальних ресурсів, що суттєво полегшує вихід родини із складної життєвої ситуації, та дає можливість кращого задоволення життєво важливих  потреб дітей.

У вересні 2023 року продовжено співпрацю Ізяславської територіальної громади із МБФ «НЬЮ БІГІННІНГЗ-Україна» («Нові починання»), що діє у Великобританії і в Україні. За сприяння Анатолія Ковальчука, небайдужого жителя сусідньої Сахновецької територіальної громади, за участі працівників Центру надання соціальних послуг Ізяславської міської ради і безпосередньо за кошти,  виділені Благодійним фондом «НЬЮ БІГІННІНГЗ-Україна» («Нові починання»), для трьох сімей Ізяславської територіальної громади придбано найнеобхідніші  дороговартісні ліки, побутову техніку та засоби гігієни. Зокрема,   для багатодітної родини м. Ізяслав, в якій виховуються шестеро дітей, придбана пральна машина-автомат, що суттєво полегшить базовий догляд  за дитячими речами. Для родини внутрішньопереміщених осіб, де виховуються  двоє хронічно хворих дітей, придбані дороговартісні ліки для полегшення протікання епілептичної хвороби в однієї дитини та  бронхіальної астми – в іншої. Для тяжкохворої дитини з  інвалідністю (І підгрупи А), яка внаслідок захворювання потребує постійного забезпечення ліками та засобами гігієни –  придбано гігієнічні засоби та медичні препарати.

Така допомога сім’ям, які перебувають в складних життєвих обставинах та переживають скрутні часи,  сприятиме у ствердженні  Віри в Добро, Милосердя та Любові до ближнього.  Щира подяка за те, що не стоїте осторонь, а допомагаєте потребуючим. Нехай ваша щедрість повернеться до Вас сторицею. Бажаємо Вам здоров’я і всіляких благ.

1695214887879 зображення_viber_2023-09-19_16-06-50-882 зображення_viber_2023-09-19_16-24-06-874

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*